Component Failed to execute

  • 433 Views
  • Last Post 25 July 2018
mittasrinivasreddy551@gmail.com posted this 08 June 2018

Hi admin,

I installed the new version, I am not able to execute Error "Unable to load DLL 'cvextern' The specified module not found ". I have Install INTELLIBOT on Win7 with system 8 GB RAM and i3 Processor, is it compatible.

Order By: Standard | Newest | Votes
ShivaKumar posted this 18 June 2018

Hi Srinivas,

Apologies for delayed response also thanks for your interest in INTELLIBOT!

If you are using windows 7 operating system, please ensure your workstation is patched with the following updates.

1.       Windows 7 update KB 2533623

2.       Window 7 N update KB 968211

3.       Windows 7 SP1 Update for Universal C Runtime

4.       Visual C++ Redistributable for Visual Studio 2015

Once installed, please reboot the workstation and try using INTELLIBOT Studio.

Please do revert if issue persists.

Thanks,

Shiva Kumar,

Support Engineer.

mittasrinivasreddy551@gmail.com posted this 15 July 2018

Hi Shiva,

Facing the same issue after updating my Operating System with patches.

 

 

ShivaKumar posted this 18 July 2018

Hi Srinivas,

Please reach us at support@intellibot.io, will connect remotely and troubleshoot.

Thanks,

Shiva Kumar,

Support Engineer.

ShivaKumar posted this 25 July 2018

Hi Srinivas,

Thank you for reaching us. We have waited for your email but not received any yet.

I am pleased to inform that we tried to replicate your issue in our environment and found the solution. Please install Media feature pack according to your Windows version and Operating System.Let us know your feedback.

 

Thanks & Regards,

Shiva Kumar,

Support Engineer.

Close