Execution errors

  • 3.1K Views
  • Last Post 4 weeks ago
  • Topic Is Solved
Frank Bo posted this 27 March 2018

Hi,

I have installed intellibot studio. I can start the studio and also create projects. When I try to run a project, the following error message appears.

For example, with "SET TEXT":

"An error occured during execution.

The type initializer for 'Emgu.CV. CvInvoke' threw an exception. 

Unable to load DLL 'cvextern':  The specified module could not be found.  (Exception from HRESULT: 0x8007007E)". 

What may be the problem?

(Server 2012 R2 / .NET 4.5.2 installed)

Order By: Standard | Newest | Votes
admin posted this 29 March 2018

Dear Frank,

Thanks for your interest in Intellibot!

 

Bot runtime is compatible with windows 7, 8 and 10 versions only. It is not fully compatible with all server operating systems.

 

Best Regards,

Ravi

paul.robinett@theroboticworkforce.com posted this 16 April 2018

Hi Ravi/Frank,

Windows Server 2012 R2 Standard and Datacenter require the Essential experience role and Essentials Media Pack installing. 

From my tests it should then work. 

Regards,

Paul

  • Liked by
  • jayantrajwani@gmail.com
Ravi posted this 21 April 2018

Thanks Paul for your response.

Regards,

Ravi.

 

mittasrinivasreddy551@gmail.com posted this 03 June 2018

Dear Admin,

I have installed INTELLIBOT Studio on Win 7, I started with the task a PDF file and dropping into a folder. 

I am getting an error

"An error occurred during execution.

The type initializer for 'Emgu.CV. CvInvoke' threw an exception. 

Unable to load DLL 'cvextern':  The specified module could not be found.  (Exception from HRESULT: 0x8007007E)". 

prasad.tanikonda123@gmail.com posted this 04 June 2018

Hi,

I have installed INTELLIBOT studio in win7. I can start the studio and also create projects. When I try to run a project, the following error message appears

WITH  "SET TEXT":

An error occured during execution.

The type initializer for 'Emgu.CV. CvInvoke' threw an exception. 

Unable to load DLL 'cvextern':  The specified module could not be found.  (Exception from HRESULT: 0x8007007E)". 

component failed to execute.

ShivaKumar posted this 08 June 2018

Hi Prasad,

Apologies for delayed response also thanks for your interest in INTELLIBOT!

If you are using windows 7 operating system, please ensure your workstation is patched with the following updates.

1.       Windows 7 update KB 2533623

2.       Window 7 N update KB 968211

3.       Windows 7 SP1 Update for Universal C Runtime

4.       Visual C++ Redistributable for Visual Studio 2015

Once installed, please reboot the workstation and try using INTELLIBOT Studio.

Please do revert if issue persists.

Thanks,

Shiva Kumar,

Support Engineer.

prasad.tanikonda123@gmail.com posted this 12 June 2018

Thanks Shiva for your valuable information

 

Rgards,

Prasad.

jayantrajwani@gmail.com posted this 31 July 2019

Hi all, 

This is very likely to occur on Windows 7 and N Versions of Windows 10” due to Media Feature pack not installed on your machine,
To fix it follow the following steps :

 

For N Versions of Windows 10

Step 1 - Go to run and type winver

Step 2 - Find the version of your windows

Step 3 - Go to - https://www.microsoft.com/en-us/software-download/mediafeaturepack and click on ‘select edition’ followed by ‘selection your version of windows’ and click ‘CONFIRM’

Step 4 - Select OS architecture for your windows

 

Step 5 - Install the downloaded package and Restart Your Machine.

 

For Windows 7

 

Step 1 - Go to - https://www.microsoft.com/en-in/download/details.aspx?id=16546

 

Step 2 - Click on ‘Download’

 

Step 3 - ‘Install the downloaded package and Restart Your Machine.

  • Liked by
  • kriti.bhargava@atcs.com
jlsdgp13@gmail.com posted this 09 August 2019

Hi All,

 

we have Win10 and version 1089, can anyone help/suggest the easiest way to make intellibot compatible with?

point to remember , we don't have admin rights.

 

BR,

Jahar

alphonsa@intellibot.io posted this 09 August 2019

Hi Jahar,

It appears that you have the minimum system requirements to install Intellibot Studio. You may refer the Intellibot Documentation site: 
Minimum Requirements for the hardware and software requirements.

In case you experience any further issues, you may reach out to us.

Thanks & Regards,

Alphonsa Kalapala.

 

Kriti posted this 4 weeks ago

Hi,

I have created a small Bot to login on a site; where I am using 'SET TEXT' action activity to enter a username. When I am running the Bot then facing an issue in 'SET TEXT' that 'An error occurred during execution.'

I have tried all given above solution. Tried to install Media Feature Pack according to windows version, but that shown 'The update is not applicable to your computer' (Screenshot is attached).

I checked my system processor, it is AMD A8-7600 Radeon R7 (Screenshot is attached).

 

Kindly suggest me solution for this.

Intellibot Support posted this 4 weeks ago

Hi, 

Seems you have already Media feature pack installed, you don't have to install it separately . Can we connect to understand what is causing the issue?

Thanks & Regards,
Intellibot Support.

Kriti posted this 4 weeks ago

Sure, we can connect.

Intellibot Support posted this 4 weeks ago

Hi,

Our team will connect with you over the email and share the details on this.

Thanks & Regards,

Intellibot Support.

Close